Декоративна решетка за AERO TECH

  • Марка: PRO BITS
  • Кат. номер: TRS849
+ -
60,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Декоративна решетка за прахоуловител AERO TECH,подходяща за замяна на вашият стар модел.За отвор-15 см/диаметър.